«ЕКООРГАНІК» - 5 років інновацій!

ekoorganik-5-rokiv-innovatsii
ekoorganik-5-rokiv-innovatsii

26 серпня 2016 року у м. Біла Церква відбувся семінар за участю підприємств - дистриб’юторів  добрив виробництва компанії «Екоорганік». Представники більше ніж 40 дистриб’юторських компаній із самих різних куточків України зібралися цього дня у конференц-залі Київської торгово-промислової палати. 
Родзинкою семінару було відвідування виробничих потужностей компанії «Екоорганік», які знаходяться у с. Ківшовата Таращанського району. Метою проведення такого зібрання було більш близьке знайомство з виробником добрив «Еколайн», його продукцією, рекомендаціями з її застосування на самих різноманітних культурах, особливо в осінній період. Під час презентацій відбувалися жваві дискусії з особливостей застосування продуктів «Екоорганік», використання різних систем підживлення, результатів використання добрив лінійки «Еколайн» в 2016 році. Учасники ознайомилися з історією ТОВ «Екоорганік», деякими технологічними особливостями продуктів лінійки «Еколайн». Особливе місце було приділене унікальним групам цієї лінійки, що за концентрацією та ефективністю не мають аналогів у світі, але є цілком доступними для українського агровиробника. Родзинкою семінару було відвідування виробничих потужностей компанії «Екоорганік», які знаходяться у с. Ківшовата Таращанського району. Під час екскурсії по заводу представники компаній-дистриб’юторів відвідали цех, де проходить синтез та фасування продукції, виробничу лабораторію, склад готової продукції. Учасники семінару були приємно здивовані надсучасним обладнанням компанії «Екоорганік», рівнем технологій виробництва, контролем якості та умовами зберігання продукції. 
Семінар підтвердив, що ТОВ «Екоорганік» має всі шанси стати реальним лідером з виробництва добрив для позакореневого живлення в Україні та здобути визнання на ринках Європи та  інших країн світу.
Компанія «Екоорганік» щиро вдячна всім, хто знайшов час та можливість прийняти участь у нашому семінарі. 

 

 

 

2
6
7
1
14
15
4
10
3
8
12
9
16
11
5
13

Останні новини