Підвищення цукристості. Посилення синтезу відтоку цукру в коренеплід, поліпшення технологічної якості цукросировини |
ЕКОЛАЙН Фосфітний (К-Аміно) 2 л/га
|
|||||
---|---|---|---|---|---|---|
Додаткове мінеральне живлення рослин |
ЕКОЛАЙН Магній (Хелати) 2 л/га + ГРОС Фосфіто-NP 1,5 л/га
|
|||||
Посилення процесів накопичення цукрів, недопущення прояву фізіологічних хвороб |
ЕКОЛАЙН Бор (Преміум) 1,5 л/га + ЕКОЛАЙН Мідь (Хелат) 0,5 л/га
|
|||||
Посилення росту рослин |
ЕКОЛАЙН Бор (Преміум) 1 л/га
|
ЕКОЛАЙН Універсал Ріст (Аміно) 1,5 л/га + ЕКОЛАЙН Фосфітний (К) 1,5 л/га
|
||||
Потужний старт |
ФІТОСТАРТ Джет 8-30 л/га
|
|||||
При посіві | 2 пари справжніх листків | 4-5 пар справжніх листків | Змикання листків у рядку | Змикання листків у міжряддях | Технічна зрілість | |
[0] | [10 - 12] | [12 - 14] | [14 - 18] | [18 - 39] | [39 - 45] |
Підвищення цукристості. Посилення синтезу відтоку цукру в коренеплід, поліпшення технологічної якості цукросировини |
ЕКОЛАЙН Фосфітний (К-Аміно) 2 л/га
|
|||||
---|---|---|---|---|---|---|
Додаткове мінеральне живлення рослин |
ЕКОЛАЙН Магній (Хелати) 1 л/га + ЕКОЛАЙН Бор (Преміум) 1 л/га
|
|||||
Посилення процесів накопичення цукрів, недопущення прояву фізіологічних хвороб |
ЕКОЛАЙН Бор (Преміум) 1 л/га
|
|||||
Посилення росту рослин |
ЕКОЛАЙН Універсал Ріст (Аміно) 1,5 л/га + ГРОС Фосфіто-NP 1,5 л/га
|
|||||
Потужний старт |
ФІТОСТАРТ Джет 8-30 л/га
|
|||||
При посіві | 2 пари справжніх листків | 4-5 пар справжніх листків | Змикання листків у рядку | Змикання листків у міжряддях | Технічна зрілість | |
[0] | [10 - 12] | [12 - 14] | [14 - 18] | [18 - 39] | [39 - 45] |
На формування 1 т врожаю коренеплодів цукрові буряки виносять з ґрунту близько 5,0–6,0 кг азоту, 2,0–2,5 — фосфору, 6,0–7,0 кг калію. Отже, за урожайності коренеплодів 50 т/га та відповідної кількості гички рослинам цукрових буряків потрібно: 250–300 кг азоту, 100–125 — фосфору та 300–350 кг калію. Потреба у таких елементах живлення, як кальцій, магній та сірка в кількісному відношенні є нижчою, ніж у наведених вище основних елементах, але все ж значною.
Особливо важливі для культури мікроелементи бор та марганець. Марганець активізує процеси окислення або відновлення сполук азоту та накопичення цукрів в коренеплодах
Сполуки бору сприяють синтезу цукрів, забезпечують їх відтік із листків у коренеплоди, тим самим, підвищуючи вміст сахарози в коренеплодах та технологічний вихід цукру на цукрових заводах.