КАРТОПЛЯНИЙ БЛОКЧЕЙН на Херсонщині

26-27 серпня 2021 р. пройшов Всеукраїнський день картоплі "Картопляний блокчейн-2021". Це спеціалізований захід Української асоціації виробників картоплі, що охоплює весь виробничий ланцюжок в картоплярстві: від вибору сортів картоплі, техніки та технологій саджання, вирощування, зрошування, збирання, транспортування.

Цьогоріч місцем проведення обрали ФГ "Аделаїда" (с. Чулаківка, Херсонська область).

Компанія "ЕКООРГАНІК" вдруге взяла участь у такому заході. Ми представили ефективні технології підживлення картоплі добривами "ЕКООРГАНІК", які, за результатами збирання в ФГ "Аделаїда", уже показали перевагу над конкурентними продуктами на ділянках раннього строку висаджування.

На демонстраційному полі застосовували перевірену комбінацію добрив ГРОС Коренеріст і ЕКОЛАЙН Фосфітний (К) для обробки бульб, а для позакореневого підживлення - ЕКОЛАЙН Магній (Хелати), ГРОС Аміно-Zn, ЕКОЛАЙН Кальцій-Бор (Хелати), ЕКОЛАЙН Фосфітний (К). Чекаємо на збирання врожаю з цих ділянок.

Щиро дякуємо організаторам - Українській асоціації виробників картоплі, компанії «ДЛГ Україна», ФГ "Аделаїда" за якісну підготовку та проведення заходу та послідовну підтримку розвитку картоплярства в Україні!

 

3_res1
5_res1
4_1_res1
4_res1
7_res1
1_res1
3_1_res1
3_2_res1
6_res1
2_res1

Останні новини