Навчання менеджерів дистрибьюторів

navchannya-menedzheriv-distribyutoriv
navchannya-menedzheriv-distribyutoriv

Застосування мікродобрив є невід'ємною складовою сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур. Прогресивне сільське господарство вже не можливе без застосування добрив для позакореневого живлення рослин. До цього висновку дійшли провідні науковці світу, а фахівці науково виробничої компанії «ЕКООРГАНІК» знайшли підтвердження цієї тези на своїх виробничих посівах при застосуванні добрив лінійок «ЕКОЛАЙН» та «ГРОС».
Фахівцями компанії у 2017 році проводилась низка досліджень у всіх агро-кліматичних зонах України. Біля 23 дослідних майданчиків використовувалися для того щоб перевірити ефективність самих різних технологій для вирішення питання оптимізації систем живлення та запобігання стресовим станам у посівах сільськогосподарських культур, та зниження їх впливу на врожайність та кінцевий результат – прибуток. Сьогодні отриманий великий масив інформації, що був підгрунтям для створення рекомендацій, які дозволили б найбільш ефективно  використати наявний у агровиробника ресурс для забезпечення оптимальних умов розвитку сільськогосподарських культур. Широка лінійка добрив для позакореневого живлення від компанії  «ЕКООРГАНІК» дає технологам – агрономам можливість не тільки забезпечувати сільськогосподарські рослини збалансованим мінеральним живленням, але і впливати на ростові процеси впродовж періоду вегетації, так чи інакше дозволяючи уникати шкідливого впливу  зовнішнього середовища, чи інших негативних факторів, пов’язаних із проведенням агрохімічних заходів для збереження врожаю. Так, сьогодні отримання високих показників урожайності  залежить не лише від якості тих чи інших препаратів, які використовувалися на полі але і у дуже значній мірі від розуміння процесів, які протікають у системі рослина-зовнішнє середовище.
Своїм багатим досвідом науковці підприємства постійно діляться з фахівцями аграрної сфери. Протягом всього року компанія демонструвала результати застосування різних підходів у системах підживлення на семінарах, що проводилися безпосередньо на полях щоб надати можливість фермерам побачити на власні очі вплив  позакореневого підживлення. Зокрема, у грудні 2017 року науковий відділ ТОВ «ЕКООРГАНІК» провів ряд навчань з персоналом дистриб’юторських компаній, які представляють на ринку бренд «ЕКООРГАНІК» та низку зустрічей з агровиробниками, де були представлені технологічні схеми вирощування сільськогосподарських культур з використанням добрив «ЕКОЛАЙН» та «ГРОС», які на практиці показали вражаючі результати. Дуже приємно, що такі зустрічі проходять в теплій дружній атмосфері, де фахівці мають можливість обмінюватись досвідом, підвищувати свій професійний рівень, а здобуті на таких зустрічах знання зможуть застосовувати на своїх полях, підвищуючи таким чином свої врожаї та добробут.

Агроплантеко_result
Агрозахист Донбас 2_result
Галнафтохім_result
Агрозахист Донбас 3_result

Останні новини