УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ АГРОПРОМИСЛОВІЙ ВИСТАВЦІ «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ 2020»

 

Черговий раз компанія "ЕКООРГАНІК" презентувала свою продукцію на міжнародній агропромисловій виставці «Зернові Технології 2020» у рамках проекту «АгроВесна 2020» у місті Київ на території Міжнародного виставкового центру.

Ця виставка дала потужний старт аграрному сезону 2020 року. Тисячі відвідувачів мали змогу ознайомитись з найрізноманітнішими технологічними рішеннями для аграрного сектора від близько 500 вітчизняних та іноземних виробників.

На нашому стенді ми раді були зустріти багатьох наших партнерів – як дистриб’юторів, так і сільгоспвиробників, котрі з року в рік обирають ефективність і якість «ЕКООРГАНІК», а також познайомитись з новими потенційними користувачами нашої продукції.

Компанія «ЕКООРГАНІК" у рамках виставки представила нові продукти ЕКОЛАЙН Бор (Опті), ГРОС Кобальт та ГРОС Кремній. Традиційно цікавили аграріїв і рідкі стартові добрива «ФІТОСТАРТ» (N-P-K), добриво ГРОС Коренеріст для обробки насіння та інші продукти, що містять L-α-амінокислоти та фітогормони, фосфітні добрива тощо. Крім польових культур відвідувачі часто цікавились системами та підходами до живлення овочевих, садових, ягідних культур. Особливий інтерес проявляли до горіхоплідних, площа під якими постійно збільшується.

Дякуємо усім, хто відвідав наш стенд, за цікаву дискусію та за високу оцінку ефективності добрив "ЕКООРГАНІК". Бажаємо вдалого сезону 2020! 

ЕКООРГАНІК

Ми знаємо мову рослин!

1_result
2_result
3_result
9_result
10_result
8_result
11_result
6_result
12_result
7_result
5_result
4_result

Останні новини