Запрошуємо на виставку "Агропром 2019"

zaproshu-mo-na-vistavku-agroprom-2019
zaproshu-mo-na-vistavku-agroprom-2019

Шановні клієнти, партнери, друзі! З 27 лютого по 1 березня 2019 року компанія «ЕКООРГАНІК» візьме участь у найбільшій регіональній агропромисловій виставці «АГРОПРОМ-2019». Масштабна подія у сфері агробізнесу відбудеться на території холдингу «Агро-Союз», який знаходиться за адресою м. Дніпро, вулиця Нижньодніпровська, 1.
        Виставка «АГРОПРОМ-2019» є ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок у всіх сферах АПК України, діловим заходом, який відкриває можливості для співпраці, а також унікальною можливістю для діалогу між суб'єктами агробізнесу.
       Особлива увага приділяється новинкам техніки і обладнанню, сучасним агротехнологіям для всіх галузей сільського господарства. Ви зможете ознайомитись з альтернативними джерелами енергії для опалення приміщень або сушки зерна, ефективними рішеннями для підвищенні щільності сінажу, економії рідких органічних добрив, інноваційними рішеннями для обробітку ґрунту тощо. Компанія « ЕКООРГАНІК» представить на виставці мікродобрива власного виробництва. На стенді компанії можна буде отримати інформацію про добрива з лінійок “Еколайн” та “Грос”, а також ознайомитись з новою лінійкою рідких стартових добрив "Фітостарт" (NPK).
Запрошуємо взяти участь у Національній агропромисловій виставці «Агропром-2019» і відвідати наш стенд в павільйоні №6, сектор 3.
З повагою, ЕКООРГАНІК

Останні новини