ЗАСІБ ДЛЯ ДЕЗІНФЕКЦІЇ ПОВЕРХОНЬ SEP TOP (S) 80%

НОВИНКА ВІД КОМПАНІЇ «ЕКООРГАНІК»!

Окрім дотримання заходів особистої гігієни, в умовах поширення вірусу COVID19 особливо важливо обробляти усі поверхні, з якими контактують люди, спеціальними дезінфікуючими засобами. Це стосується закладів торгівлі, медичних закладів, громадського транспорту, офісних та виробничих приміщень тощо.

Всесвітня організація з охорони здоров’я рекомендує для таких цілей використовувати засоби на основі етанолу (80%) або ізопропилового спирту (75%). При правильному застосуванні вони знищують усі види живих мікроорганізмів, включаючи бактерії і віруси.

Услід за антисептиком для обробки шкіри рук компанія «ЕКООРГАНІК» розпочинає виробництво засобу для дезінфекції поверхонь SEP TOP (S) 80% (водно-спиртовий розчин етанолу денатурованого (80%)).

SEP TOP (S) 80% може використовуватись для обробки поверхонь приміщень, обладнання, апаратів; для обробки поверхонь у всіх видах транспорту; для обробки виробів медичного призначення; для обробки перукарського, манікюрного та косметологічного інвентарю; для обробки лабораторного скла та посуду; для обробки санітарно-технічного обладнання.

SEP TOP (S) 80% – універсальний і безпечний засіб для дезінфекції поверхонь, проте перед застосуванням обов’язково ознайомтесь з інструкцією на етикетці.

SEP TOP (S) 80% випускається в каністрах 1 л і 20 л.

Замовити SEP TOP (S) 80% ви можете за телефоном +38 (067) 469-75-19 або електронною поштою ecoorganic@ukr.net.

Якість «ЕКООРГАНІК» для вашого здоров’я і безпеки!

НОВИНКА ОТ КОМПАНИИ «ЭКООРГАНИК»!

 

Останні новини